Firefly Pickled camembert in oil and glass 82860 a

Vážení spoluobčané,
minulý rok se uskutečnil 1. ročník soutěže o nejlepší nakládaný hermelín v rámci hudebního festivalu Tóny Smědé. Do soutěže bylo dodáno šest vzorků, kdy každý ze soutěžících zaujal svou výrobou soutěžního hermelínu. Letos se bude konat 2. ročník této soutěže. Doufám, že se přihlásí více „odvážných“, aby byla soutěž zajímavější. Letos připadá festival „Tóny Smědé“ na 22. června 2024.

I letos ponecháme stejná pravidla soutěže, která jsou tato:

* dodání soutěžního vzorku v max. 1 l sklenici,
* dodané soutěžní vzorky budou náhodně očíslovány,
* jméno soutěžícího bude známo pouze příjemci vzorků,
* dále bude z řad návštěvníků festivalu náhodně vybráno 5 porotců, kteří se zúčastní vyhodnocení vzorků,
* zbylé soutěžní vzorky budou dány k volné konzumaci do prodejního stánku ZDARMA;

Členové poroty by neměli být z řad rodinných příslušníků soutěžících, aby se vyloučila podjatost při rozhodování. Vzorky budou přijímány v den a v místě konání hudebního festivalu v době od 17:00 – 17:30 hodin. Porota následně zasedne a vybere ten nejlepší vzorek dle chuti i vzhledu. Kolem 19:00 hodiny bude vyhlášen vítěz soutěže. Odměnou za vítězství bude poukaz v hodnotě 300,- Kč na konzumaci čehokoliv z prodejního stánku hudebního festivalu a označení produktu „raspenavský hermelín roku 2024“, dále další upomínkové předměty pro soutěžící.

Přihlášku do soutěže je nutno zaslat do 20. června 2024 na email místostarosty Jaromíra Hanzla jaromir.hanzl@raspenava.cz.
Získávejte aktuální informace přímo do svého telefonu díky MUNIPOLIS. Registrujte se zde: https://raspenava.munipolis.cz/registrace

002 hermelin roku 2024 plakat
Ve Višňové ukázali podstávkové domy / Fotoreportáž

Ve Višňové ukázali podstávkové domy / Fotoreportáž

V neděli 26.května se Obec Višňová společně s některými majiteli podstávkových, či hrázděných domů poprvé připojila k projektu „Den otevřených podstávkových domů“, který každoročně pořádá a zajišťuje Nadace Umgebindehaus sídlící v Německu. Vše začalo ve Vísce, kde si...

číst více

Pin It on Pinterest