100 frydlantsko head hejnic pro hejnice 2024 freedlantsko 2024 liberecky kraj

Pátý ročník festivalu Hejnic pro Hejnice opět přilákal své posluchače, kteří kompletně zaplnili zahradu Kláštera Hejnice. Vrcholem večera byla neuvěřitelná show amerického zpěváka Chucka Wansleyho za doprovodu kapely Otty Hejnice. Tento skvělý večer, který se již stal tradičním, organizuje Klášter Hejnice s městem Hejnice a jedinečným hudebníkem a skladatelem Otto Hejnicem, který patří k nejvyhledávanějším evropských bubeníků díky své hráčské všestrannosti. Je členem řadu úspěšných hudebních projektů s mezinárodní účastí.

Úvod kulturní akce patřil fenomenální muzikantce Zuzaně Lapčíkové, která festival zahájila krátce po šesté hodině večerní. Nositelka prestižních ocenění Anděl, Thálie a ceny Alfreda Radoka se svým “Bandem” ohromila publikum svoji výjimečnou hrou na cimbál a jedinečným zpěvem.

Nadšené publikum v zaplněné klášterní zahradě odměnilo tento hudební zážitek dlouhým a bouřlivým potleskem. Stejně jako v předchozích ročnících si posluchači odnášeli domů nezapomenutelné vzpomínky na večer plný skvělé hudby a výjimečných uměleckých výkonů.

Relevantní odkazy:
Otto Hejnic
Zuzana Lapčíková
Chuck Wansley

Pro pořadatele nafotil Petr Bíma, www.freedlantsko.eu, www.reklama-frydlant.cz, www.bima.cz

 

Hejnic pro Hejnice 2024
Hejnic pro Hejnice 2024
014 plakat hejnio pro hejnice 2024
Letošní Kunratická stopa se těšila velkému zájmu

Letošní Kunratická stopa se těšila velkému zájmu

Kunratickou stopu si letos nenechaly ujít dvě stovky nadšených účastníků. Na fáborky vyznačenou trasu se dopoledne vydalo celkem 103 dětí v doprovodu 96 dospěláků. Během pěti kilometrového pochodu návštěvníci postupně plnili nejrůznější úkoly na celkem 10 kontrolách....

číst více

Pin It on Pinterest