DGS Druckguss Systeme navazuje na 30 let úspěšného působení v Liberci a chystá se v blízké době otevřít další pobočku ve Frýdlantu.

Stavební práce na nové pobočce firmy DGS Druckguss Systeme úspěšně pokračují. Ve Frýdlantu roste výrobní hala, která jen v prvním roce nabídne 100 pracovních míst. Po dokončení celé výstavby závodu bude firma DGS ve Frýdlantu zaměstnávat až 400 lidí. Nábor zaměstnanců je nyní v plném proudu, firma nabízí stejné platové podmínky i bonusový program, jako mají její zaměstnanci v liberecké pobočce.

Zájemci o práci ve frýdlantské pobočce absolvují zaučení v Liberci a do nové pobočky tak nastoupí se zkušenostmi přímo z provozu. Průběh výstavby sdílí firma na svých facebookových profilech DGSLiberec a DGSFrydlant. Zájemci o práci se mohou přihlásit na stránce www.ferova-nabidka.cz.

Letošní Kunratická stopa se těšila velkému zájmu

Letošní Kunratická stopa se těšila velkému zájmu

Kunratickou stopu si letos nenechaly ujít dvě stovky nadšených účastníků. Na fáborky vyznačenou trasu se dopoledne vydalo celkem 103 dětí v doprovodu 96 dospěláků. Během pěti kilometrového pochodu návštěvníci postupně plnili nejrůznější úkoly na celkem 10 kontrolách....

číst více

Pin It on Pinterest