Pálení čarodějnic v Lázních Libverda 2024

Tradiční pálení čarodějnic v Lázních Libverda se letos poprvé obešlo bez zapálení připravené vatry. I přes respektování výstrahy před možnými požáry opět tato pohodová akce přilákala stovky návštěvníků.

Podvečer pro děti uvedli starosta obce Ing. Jan Pospíšil a Marie Barešová z Infocentra Lázně Libverda. Celá akce začala průvodem dětí z místní mateřeké školy pod dohledem paní ředitelky Martiny Melkové. Na hřišti k tanci a poslechu hrála Fýdlantsku známá a populární kapela FerlesBand. Děti k absolutní radosti až šílenství opět přiváděl kouzelník ČáryKluk a o dobrůtky z grilu, včetně dalšího občerstvení, se jako vždy postaraili Hasiči Lázně Libverda.

Tradičními partnery a podporovateli byly místní lázně Spa Resort Libverda a vyhlášená restaurace U Zeleného stromu. Mediálním partnerem byl náš portál Freedlanstko.eu.

Celá tato krásná akce byla zakončena v místním klubu Stodola za doprovodu kapel Pubcoustic a Tres Udos. Tak za rok na viděnou a určitě už s ohněm 😉

Pro Obecní úřad Lázně Libverda nafotil Petr Bíma, www.freedlantsko.eu, www.reklama-frydlant.cz, www.bima.cz

 

Letošní Kunratická stopa se těšila velkému zájmu

Letošní Kunratická stopa se těšila velkému zájmu

Kunratickou stopu si letos nenechaly ujít dvě stovky nadšených účastníků. Na fáborky vyznačenou trasu se dopoledne vydalo celkem 103 dětí v doprovodu 96 dospěláků. Během pěti kilometrového pochodu návštěvníci postupně plnili nejrůznější úkoly na celkem 10 kontrolách....

číst více

Pin It on Pinterest